apartmaji nastanitev hoteli slovenija

Blog


Apartmaji na Bledu


Apartmaji na Bledu

Bled leži med Julijskimi Alpami in Karavankami in je eno najlepših alpskih letovišč ter prava oaza, ki ponuja popoln oddih in razvajanje v vseh pogledih. Je mesto, ki je značilno po blagem podnebju in po termalni jezerski vodi, katere najvišja temperatura poleti znaša dobrodejnih 26 stopinj. Lepota Julijskih Alp, ki se bohoti na eni strani in odseva v gladini jezera, sonce, mir in predvsem svež zrak, je tisto, kar v vseh letnih časih privablja obiskovalce in jim ponuja možnost za miren družinski oddih ali pa za zelo aktivne počitnice.

Prav grebeni Julijskih Alp na eni strani in Karavanke na drugi, mu dajejo varno zavetje pred mrzlimi vetrovi, ki pihajo iz severa in tako omogočajo obiskovalcem idealne razmere za užitek in sprostitev tudi v zimskem času. Blejsko jezero je nastalo v zalitem dnu ledeniške kotanje in je edini pravi otok, ki ga premore Slovenija.

Na Bled prihajajo številni, vsekakor pa je pravi raj za športnike, umetnike, poslovneže, raziskovalce, rekreativce, skratka to je mesto, v katerega se radi vračajo mladi in stari iz celotnega sveta. Z lepoto očara in prepriča vsakogar, saj nudi tako naravne, kot tudi številne kulturne znamenitosti.

V mestu Bled in v njegovi okolici je na voljo kar 43 hotelov, apartmajev, pensionov, apartmajskih hiš in zasebnih namestitev tako, da lahko prav vsak najde idealno namestitev zase in za svoje najbližje. V treh plavalnih bazenih Grand hotela Toplice in hotelov Park in Golf si lahko privoščite prijetno kopanje in zdravljenje nekaterih bolezni. Grand hotel Toplice vam ponuja najbolj razkošen pogled na prelepo Blejsko jezero. V široki izbiri apartmajev med katerimi lahko izbirate kar kliče po obisku Apartma Macesen, ki ga boste našli v gozdnem parku, le streljaj od mesta Bled, kjer stoji popolnoma opremljena enodružinska hišica, v kateri si lahko zraven prelepe narave privoščite oddih v finski savni.

Prav v centru, v neposredni bližini Blejskega jezera boste našli družinski resort Prʹ Jožef, ki nudi svojim gostom kar dve vrsti namestitve, in sicer v apartmajih ali pa v zasebnih sobah. Le redki so tisti, ki ne poznajo znamenite sladice blejske kremne rezine, ki jo hotelski slaščičarji pečejo vse od leta 1953. Blejski otok, z veličastno gotsko cerkvijo Marijinega vnebovzetja in Blejsko jezero sta bisera, ki vabita k ogledu, k številnim športnim aktivnostim na jezeru ali v njegovi okolici, brezdelnemu poležavanju ali k nepozabnim romantičnim trenutkom.Apartmaji na Bledu
Apartmaji na Bledu
Apartmaji na Bledu
Apartmaji na Bledu
Apartmaji na Bledu
Apartmaji na Bledu
Apartmaji na Bledu
Apartmaji na Bledu« Nazaj