apartmaji nastanitev hoteli slovenija

Blog


Apartmaji v Moravske Toplice


Apartmaji v Moravske Toplice

Če si želite doživeti prave užitke v razgibanem vodnem parku doživeti kopanje v črni termomineralni vodi, na odprtem tudi sredi zime, potem se morate odpraviti v Moravske Toplice. Ta med ponudniki zdravilišč oziroma term vedno bolj priljubljen kraj leži na skrajnem severovzhodnem delu Slovenije, v Prekmurju, le 7 kilometrov od večjega mesta Murska Sobota.

Podzemno bogastvo Prekmurja so vrelci tople in mineralne vode, ki jih najdemo vzdolž murske doline, koder teče tektonski prelom. Nekateri vrelci so naravni, spet drugi so nastali iz vrtin, ob iskanju nafte. Med slednje spadajo tudi Moravske Toplice, ki so nastale po letu 1960 in se ponašajo s temperaturo vode 65° C. Med bivanjem v velikih in bogato opremljenih apartmajih vam zaradi  številnih aktivnosti, ki se jih je moč udejstvovati v bližnji in malo bolj oddaljeni okolici, vam ne bo nikoli dolgčas. Zadosten razlog, da se odločite za bivanje v katerem izmed apartmajev v  Moravskih Toplicah, so prav gotovo čudovita narava in prijazni ljudje.

Okolica Moravskih Toplic nudi kar precej razgibanih  in zanimivih kolesarskih poti, urejene pa so tudi poti za izkušene pohodnike, kakor tudi za občasne izletnike. Različni popusti, ki jih apartmaji v  Moravskih Toplicah nudijo kot dodatek k prijetnemu bivanju, vam omogočajo tako namakanje v termalnih kopališčih, kot tudi kosila pri lokalnih ponudnikih kulinaričnih dobrot.

Nekateri apartmaji v naselju Prekmurska vas, so v bistvu hišice, ki v sami notranjosti, pa tudi na zunaj nosijo podobo prekmurskih vasi, bivanje v njih pa na tak način še dodatno daje občutek domačnosti.  Pa poglejmo nekaj apartmajev, v katerih boste našli vse, kar potrebujete za bivanje v tem, s prelepo naravo in grički obdanem kraju. V neposredni bližini Term 3000 in v bližini termalnega kompleksa Vivat, v turističnem naselju Prekmurska vas najdete apartma Jelenček in apartmaje Morcavi, v neposredni bližini apartmaje Notik, Sladke sanje in mnoge druge, ki vas vabijo v svojo mirno okolico, na nepozabna doživetja.

V sami okolici kraja lahko obiščete vas Filovce, kjer lahko v mzeju na prostem od blizu spoznate mojstre lončarstva, na bližnjih vinorodnih cestah pa poskusite najboljša vina tega področja. Naselje Moravske Toplice, niso le kraj za sprostitev in užitek, temveč so hkrati kraj, kjer se boste naučili in spoznali veliko novega. Pobegnite  vsakdanjemu hitremu tempu življenja in spoznajte čara, ki jih nudijo Moravske Toplice.Apartmaji v Moravske Toplice
Apartmaji v Moravske Toplice
Apartmaji v Moravske Toplice
Apartmaji v Moravske Toplice
Apartmaji v Moravske Toplice
Apartmaji v Moravske Toplice
Apartmaji v Moravske Toplice
Apartmaji v Moravske Toplice« Nazaj