smestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenija
Recommended
apartmaji sonce ob morju Izola apartmaji nena Kanal

Apartmani Vidic

slovenija_turizem_namestitev_hoteli_sobe_apartmaji slovenija_turizem_namestitev_hoteli_sobe_apartmaji
Pošalji poruku

Adresa:
Koper Slovenija
Pri mini - marketu »Zlati klas«, zavijete na levo in že se nahajate na Goriški ulici. Poiščite še hišno številko 7
Kontaktne informacije
Telefon: 1: +386 (0)5 627 14 68 Telefon: 2: +386 (0)41 644 846
Opis (max.300 karak.)

Налазимо се и стари, мирни дио Копер, где у 2005 смо потпуно реневд старо урбано куће у којој смо живе. Такође смо припремили станове за вас и да вам је дао прилику да искусе осећај старог града.Море и лепа јавна плажа чекају за вас само кратко седам минута хода преко центра старог града, или око њега.

И Копер, или близу њега постоји нешто за свакога да се придружи и њихове безбрижне дане. Можете изабрати да присуствују мноштво фестивала, сеоских странака или "Фестивал" ... У летњем периоду нашем малом граду је такође домаћин на "Иеллов Нигхт" фестивалу, где можете сами, плес уживати и забавити неколико дана .

Укратко ... ми смо спремни да вам помогнемо, одговорити на ваша питања и понудити вам информације о разним догађајима, тачке интереса и другим местима где можете провести одмор.

Станови су изграђени у 2005 и недавно опремљени за вашу удобност.

Апартмани имају климу, као и обезбеди удобан боравак и што је најважније удобне спаваће Услови склон и мост топлим летњим ноћима. Такође, имате приступ на кабловску телевизију и неограничено интернет конекцијом. За разне информације можете консултовати заједнички рачунар.

Стан има угао кување са свим потребним посуда и посуђа.

Чим напустите аутопута (излаз центар) окренути Копер-центра и остати на овом путу за студента кућу и катедрале. Онда на "округлом раскрсници" код луке Луке само окренути у супротан правац одакле си дошао, а после неколико метара скрените десно. Онда само наставите напред да Цанкарјева. На мини-маркет зове "Златни ухо", скрените лево. Пре него што знате да већ Горица и улице, а једина ствар коју треба да урадите је да, наћи Хоусе Но. 7 и позвони. Добродошли!

Doplate:

01.јулиј - 31. август


01.септ. - 30.септ.

3 особе


50 ЕУР


45 ЕУР

помоћни лежај


10 ЕУР


8 ЕУР

 

Деца млађа од седам година су смештени бесплатно.

За краће боравке од четири дана наплаћује додатних 30%.

 

  Боравишна такса

одрасли


1.01

Деца


0.51

 

Цена укључује:

- Коришћење клима уређаја

- Постељина

- Пешкири

- Тоалет папир по доласку

- Неограничен приступ Интернету

- Употреба заједничког рачунара

Резервације су потврђена са превремену исплату 30% од пуног износа боравка на наш банковни рачун и износ одмора по вашем доласку.

Долазак и одлазак по договору.

Долазак после 14 часова, време поласка до 10 часова.

Booking room:
Prvo proverite dali je soba slobodna!
Dolazak:
Odlazak:

Lokacija na mapi
Youtube video / oglas

Ponuda vredna posete: Sponzori