Apartmani Vidic slovenija_turizem_namestitev_hoteli_sobe_apartmaji slovenija_turizem_namestitev_hoteli_sobe_apartmaji slovenija_turizem_namestitev_hoteli_sobe_apartmaji

Pošalji poruku

Adresa:
Koper Slovenija
Pri mini - marketu »Zlati klas«, zavijete na levo in že se nahajate na Goriški ulici. Poiščite še hišno številko 7
Kontaktne informacije
Telefon: 1: +386 (0)5 627 14 68 Telefon: 2: +386 (0)41 644 846
Opis (max.300 karak.)

Налазимо се и стари, мирни дио Копер, где у 2005 смо потпуно реневд старо урбано куће у којој смо живе. Такође смо припремили станове за вас и да вам је дао прилику да искусе осећај старог града.Море и лепа јавна плажа чекају за вас само кратко седам минута хода преко центра старог града, или око њега.

И Копер, или близу њега постоји нешто за свакога да се придружи и њихове безбрижне дане. Можете изабрати да присуствују мноштво фестивала, сеоских странака или "Фестивал" ... У летњем периоду нашем малом граду је такође домаћин на "Иеллов Нигхт" фестивалу, где можете сами, плес уживати и забавити неколико дана .

Укратко ... ми смо спремни да вам помогнемо, одговорити на ваша питања и понудити вам информације о разним догађајима, тачке интереса и другим местима где можете провести одмор.

Станови су изграђени у 2005 и недавно опремљени за вашу удобност.

Апартмани имају климу, као и обезбеди удобан боравак и што је најважније удобне спаваће Услови склон и мост топлим летњим ноћима. Такође, имате приступ на кабловску телевизију и неограничено интернет конекцијом. За разне информације можете консултовати заједнички рачунар.

Стан има угао кување са свим потребним посуда и посуђа.

Чим напустите аутопута (излаз центар) окренути Копер-центра и остати на овом путу за студента кућу и катедрале. Онда на "округлом раскрсници" код луке Луке само окренути у супротан правац одакле си дошао, а после неколико метара скрените десно. Онда само наставите напред да Цанкарјева. На мини-маркет зове "Златни ухо", скрените лево. Пре него што знате да већ Горица и улице, а једина ствар коју треба да урадите је да, наћи Хоусе Но. 7 и позвони. Добродошли!

Doplate:

01.јулиј - 31. август


01.септ. - 30.септ.

3 особе


70 ЕУР


60 ЕУР

помоћни лежај


10 ЕУР


8 ЕУР

 

Деца млађа од седам година су смештени бесплатно.

За краће боравке од четири дана наплаћује додатних 30%.

 

  Боравишна такса

одрасли


 2

Деца


 1 

 

Цена укључује:

- Коришћење клима уређаја

- Постељина

- Пешкири

- Тоалет папир по доласку

- Неограничен приступ Интернету

- Употреба заједничког рачунара

Резервације су потврђена са превремену исплату 30% од пуног износа боравка на наш банковни рачун и износ одмора по вашем доласку.

Долазак и одлазак по договору.

Долазак после 14 часова, време поласка до 10 часова.

Booking room:
Prvo proverite dali je soba slobodna!
Dolazak:
Odlazak:

Lokacija na mapi
Youtube video / oglas

Ponuda vredna posete: Sponzori