smestaj apartmani hoteli slovenija

Hostel Museum slovenija_turizem_namestitev_hoteli_sobe_apartmaji slovenija_turizem_namestitev_hoteli_sobe_apartmaji

Pošalji poruku

Adresa:
Koper Slovenija
Muzejski trg 6, 6000 Koper, Slovenija
Kontaktne informacije
Telefon: 1: +386 (0)5 626 18 70 Telefon: 2: +386 (0)41 504 466
Opis (max.300 karak.)

Mi smo obiteljska tvrtka koja posluje od 1966 nalazi se u samom središtu Kopra, u blizini glavnog trga, gradski muzej, pošta, plaže i marine. Nudimo noćenje po pristupačnoj cijeni. Naši klimatizirani apartmani i sobe su opremljene s vlastitim kupaonicama, kabelska TV i bežični pristup internetu i zajednička kuhinja. Tu je i uređeno dvorište s roštiljem i zaštićenom području za bicikle i motornih bicikala.

Kao na traci s najstarijom tradicijom u Kopru je pojačan vaš jutra s velikom kavu i ukusne svježe kroasane, tost, sendviča i prirodnih sokova. Nudimo kao i kvalitetna domaća vina i nekoliko vrsta ledeno hladno pivo. Možete uživati na prostranoj terasi, izloženi svježi povjetarac s mora.

sličnosti:

Detalji

Nudimo parking za auto i zaštićeni prostor za motocikle i bicikle. U lijepo uređene apartmane i sobe su opremljene sa kabel TV i besplatan pristup internetu za goste u sobama, ali dodatne zajedničke kuhinje, dopunjena roštilja u dvorištu hostela. Tu je i perilica i sušilica rublja. Osim uobičajenih buffet ponuda imamo cjelovečernji doručak i besplatno surfanje pospletu na dva računala i besplatnim Wi-Fi okruženju.

Doplate:

Booking room:
Prvo proverite dali je soba slobodna!
Dolazak:
Odlazak:

Lokacija na mapi
Youtube video / oglas