smestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenijasmestaj apartmani hoteli slovenija
Recommended
apartmaji sonce ob morju Izola apartmaji nena Kanal

Hostel Museum

slovenija_turizem_namestitev_hoteli_sobe_apartmaji slovenija_turizem_namestitev_hoteli_sobe_apartmaji
Pošalji poruku

Adresa:
Koper Slovenija
Muzejski trg 6, 6000 Koper, Slovenija
Kontaktne informacije
Telefon: 1:+386 (0)5 626 18 70 Telefon: 2:+386 (0)41 504 466
Opis (max.300 karak.)

Mi smo obiteljska tvrtka koja posluje od 1966 nalazi se u samom središtu Kopra, u blizini glavnog trga, gradski muzej, pošta, plaže i marine. Nudimo noćenje po pristupačnoj cijeni. Naši klimatizirani apartmani i sobe su opremljene s vlastitim kupaonicama, kabelska TV i bežični pristup internetu i zajednička kuhinja. Tu je i uređeno dvorište s roštiljem i zaštićenom području za bicikle i motornih bicikala.

Kao na traci s najstarijom tradicijom u Kopru je pojačan vaš jutra s velikom kavu i ukusne svježe kroasane, tost, sendviča i prirodnih sokova. Nudimo kao i kvalitetna domaća vina i nekoliko vrsta ledeno hladno pivo. Možete uživati na prostranoj terasi, izloženi svježi povjetarac s mora.

sličnosti:

Detalji

Nudimo parking za auto i zaštićeni prostor za motocikle i bicikle. U lijepo uređene apartmane i sobe su opremljene sa kabel TV i besplatan pristup internetu za goste u sobama, ali dodatne zajedničke kuhinje, dopunjena roštilja u dvorištu hostela. Tu je i perilica i sušilica rublja. Osim uobičajenih buffet ponuda imamo cjelovečernji doručak i besplatno surfanje pospletu na dva računala i besplatnim Wi-Fi okruženju.

Doplate:

Booking room:
Prvo proverite dali je soba slobodna!
Dolazak:
Odlazak:

Lokacija na mapi
Youtube video / oglas

Ponuda vredna posete: Sponzori