Hotel Gašperin slovenija_turizem_namestitev_hoteli_sobe_apartmaji slovenija_turizem_namestitev_hoteli_sobe_apartmaji slovenija_turizem_namestitev_hoteli_sobe_apartmaji

Pošalji poruku

Adresa:
Bohinj Slovenija
Ribčev Laz 36a 4265 Bohinjsko jezero
Kontaktne informacije
Telefon: 1: +386 41 540 805 Telefon: 2:
Opis (max.300 karak.)

Na izvrsnoj lokaciji, u Turističkom centru Bohinj, u ponudi su prostrani apartmani (s čajnom kuhinjom) i sobe (bez čajne kuhinje). Hotel se nalazi 5 minuta hoda od Bohinjskog jezera i turističkog centra Bohinja, gdje gosti mogu ostvariti popuste u restoranima i kod ponuđača sportskih aktivnosti. Gostima se po želji može organizirati večera (polupansion) u obližnjem restoranu. Skijaški autobus besplatno vozi goste hotela na skijalište Vogel.

Svaka soba ima tuš tj. kadu, WC, satelitsku TV, masivni namještaj, parket. Većina soba ima balkon s lijepim pogledom na planine, odnosno šumu. Sve sobe imaju besplatan pristup bežičnom internetu (WI-FI). Na internetskoj je stranici moguće provjeriti raspoloživost soba i obaviti rezervaciju. 

U ponudi su komfortne sobe i apartmani u Bohinju. Sve sobe su uređene u alpskom stilu. Namještaj je od okolnog bora i ariša. Sve sobe imaju drvene podove. Većina soba ima balkon s pogledom na planine ili šume. Prozori imaju dvostruko ili trostruko ostakljenje. Većina soba je opremljena s velikim LCD TV s velikim izborom programa. Neke sobe imaju klima-uređaj.

Opći podaci o našoj ponudi:

Ispred kuće gostima je na raspolaganju prostrana terasa. Posteljina je primjerena i osobama s alergijom. U kući je centralno grijanje. Gostima je na raspolaganju i prostor za druženje uz kaljevu peć. Ovdje se mogu igrati društvene igre. Za skijašku su opremu na raspolaganju ostava i prostor u kojem se može osušiti mokra odjeća i obuća.

 

Ponuda:

U ponudi je samoposlužni doručak s bogatom ponudom jela. Odabir obuhvaća veliku ponudu kruha, sireva, mesnih narezaka, namaza, žitarica, voća, sokova, raznih čajeva i kava. Rado ćemo vam pripremiti i domaća jaja po želji. Doručak se poslužuje od 7.30 do 9.30. Gosti mogu naručiti i pripremu užine za van. U ponudi za goste su i pića i brzi zalogaji.Gostima možemo ponuditi večeru (polupansion) u obližnjem restoranu s 4* (udaljenom 250 m), u turističkom centru uz Bohinjsko jezero. Samoposlužna večera. Odabir obuhvaća 2 juhe, hladno i toplo predjelo, 4 različita glavna jela (i vegetarijanska), salate, voće i slastice.

 

Aktivnosti u okolici:

Planinarenje, izleti, biciklizam, ribolov, jahanje, mini golf, plivanje, kajak, vožnja čamcem. Zimske aktivnosti: skijanje, skijaško trčanje, klizanje i sanjkanje. Vodeni park Bohinj udaljen je samo 5 km.

 

Dodatne usluge za goste:

Moguće je pranje rublja, najam bicikla. Sa zadovoljstvom ćemo organizirati odnosno rezervirati izlete (i uspon na Triglav). U ponudi je i posudba DVD filmova. U ponudi za goste je i besplatno čuvanje vlastitih bicikla, čamaca, skijaške opreme.

 

Internet:

Korištenje bežične mreže za pristup internetu u svim sobama je besplatno.

 

Parkiralište:

Ispred kuće je prostrano besplatno parkiralište za goste.

 

Domaće životinje:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

 

Lokacija:

Nalazimo se samo na 250 m od Bohinjskog jezera, u blizini šume, na mirnoj i ugodnoj lokaciji. Kuća je u području Nacionalnog parka Triglav.

 

Uvjeti otkazivanja rezervacije:

Ako se rezervacija otkaže do 5 dana prije dolaska, pristojba se ne plaća. Ako se rezervacija otkaže do 3 dana prije dolaska, plaća se 50% avansa. Ako se rezervacija otkaže kasnije ili u slučaju nedolaska, plaća se ukupna vrijednost avansa.

Doplate:

 Cijene su na
sobu/apartman

Broj osoba u cijeni

Moguć
dodatan
ležaj

1.4.-15.6. 

16.6.-31.8.
26.12.-4.1. 

1.9.-25.12. 

Mala dvokrevetna soba 


NE

60 €

80 €

70 € 

Dvokrevetna soba s balkonom

DA, +15€

80 €

100 €

90 €

Soba z balkonom (za 4) 

DA, +15€

110 €

135 €

125 €

Apartman s balkonom (za 2) 

DA, +10€

66 €

86 €

76 €

Apartman s 1 spavaćom
sobom s balkonom (za 4) 

DA, +10€

94 €

116 €

106 €

 

Booking room:
Prvo proverite dali je soba slobodna!
Dolazak:
Odlazak:

Lokacija na mapi
Youtube video / oglas


Ponuda vredna posete: Sponzori