apartmaji nastanitev hoteli slovenija

Hiške slovenske Istre

Pošlji sporočilo

Naslov:
Koper - Marezige Slovenija
Truške 1b, 6273 Marezige
Kontaktne informacije
Telefon: 1: +38641248964 Telefon: 2:
Opis vsebine ponudbe

Mirna lokacija z razgledom na Koprski in Tržaški zaliv

Na podeželju slovenske Istre se nahaja turistično namestitveni objekt, ki na mirni lokaciji sredi narave nudi Hiške slovenske Istre, kjer boste doživeli pravo Istrsko izkušnjo in se predali sanjavi pokrajini z vinogradi in čudovitim razgledom. Z veseljem vas sprejmejo in da se boste počutili kot pravi slovenski Istrijani vam omogočajo tudi več možnosti za spanje in za zadovoljitev vaših brbončic naslednje jutro.

Da se boste pri nas počutili kot pravi slovenski Istrijani vam omogočamo tudi več možnosti za spanje in zadovoljitev vaših brbončic ter seveda različnih doživetij:

1. Namestitve in razgledi:

• Pravo Istrsko izkušnjo lahko tudi doživite v Glamping hiškah slovenske Istre sredi vinograda s prečudovitim razgledom na Koprski in Tržaški zaliv.
• V našem Istrskem prenočišču »Guesthouse Green Istria« so vam na voljo tudi apartmaji in sobe s kopalnico ter balkonom s pogledom na morje.
• Ponujamo pa tudi prostor za vaš avtodom ali šotor, kjer lahko uživate ob razgledu in zjutraj tudi brezskrbno popijete kavo ter razvajate brbončice ob okusnem zajtrku.


2. Okusi in doživi:
• Za popolno izkušnjo naše Istre pa seveda z veseljem pripravimo Istrski zajtrk, ki je pripravljen izključno iz lokalnih dobrot slovenske Istre. Poleg tega je v Istrski zajtrk vključenih tudi 5 brezplačnih lokalnih doživetij, kjer boste spoznali domačine, odkrili naravne in kulturne znamenitosti ter doživeli nekaj novega.
• Kolesarjenje - Za obisk doživetij nudimo tudi najem električnega kolesa, da bodo lahko brezbrižno raziskovali vse kotičke čudovite slovenske Istre.
• Ob vrnitvi iz doživetij si lahko v našem lokalčku na terasi pod trto ali terasi z razgledom na morje med drugim tudi privoščite vinsko spremljavo ter pristni Istrski narezek.
• Istrske večerje – pri nas lahko okusite tudi istrske dobrote za večerjo, kjer boste razvajali brbončice z domačimi jedmi.

Cenik:

Vse informacije in cene nastanitev ter možnost rezervacije je na voljo na spletni strani.

Booking room:
Najprej preverite ali je soba prosta!
Prihod:
Odhod:

Lokacija na mapi
Youtube video / oglas

Ponudba vredna obiska: Sponzorji
Apartma Jezersko
Apartma Jezersko Slovenija nastanitve Jezersko Gorenjska - Jezersko Slovenija
Apartmaji/
Apartma Jezersko Apartma Jezersko Apartma Jezersko
Enosobni apartma za dve osebi s prekrasnim pogledom na Kamniske alpe....
Višekrevetna kućica u Terme Čatež
Višekrevetna kućica u Terme Čatež Slovenija nastanitve Terme Čatež Slovenija
Apartmaji/Sobe
DRVENA VIKEND KUĆICA NALAZI SE U KAMPU, NA MIRNOM MESTU, PORED UNUTRAŠNJIH I VANJSKIH BAZENA....