smestaj apartmani hoteli slovenija

Park hotel Ptuj

Pošalji poruku

Adresa:
Ptuj Slovenija
Prešernova ulica 38 2250 Ptuj
Kontaktne informacije
Telefon: 1: 059-308-032 Telefon: 2:
Opis (max.300 karak.)

Парк Птуј заједно у хармоничном биланса свих искустава прошлих векова и стил данашњег модерног хотела. Смештен у самом срцу старог града Птуја, на главној једном улице града, сада се зове Прешерн пут.
На северној страни Парк Хотел Птуј Птуј заштићено величанственог замка.

Хотел с видом на дивну југ кроз парк зове Сунсет Парк. У близини хотела налази се Птуј Регионални музеј и недавно потпуно обновљена Доминиканска манастир.Зграда, која је данас смештен је хотел изграђен на темељима старог римског куће се први пут помиње као у чувеној Птују Статут 1513тх два моћна пожару, који је у 1684 и 1705 нанео Птуј су иначе потпуно уништена зграду, али град у целини, углавном због наглог обнови старих планова, није променила свој имиџ.Зграда је потом такође помиње у градској регистру у 1785 током векова је реновиран неколико пута, али су сви на основу ове реновирање за одржавање архитектонског и археолошког посебности зграде.

Да ли сте одлучили да проведу ноћ у Птују и тражите собу која одише јединствени стил?
Добродошли да нас у Парк Хотел Птуј.
Парк Птуј нуди 15 соба са укупним капацитетом од 29 кревета. Собе у украшава у стилу хотела, тако античког, реновиран намештај, ипак модерно; са климом, мини-бар, ТВ тјунер ...

Свака соба је опремљена луксузним апартману, у којој, као у целој Хотел Парк, комбинује модерном стилу и старински таленат.

Doplate:

Ценовник:

Једнокреветна соба са доручком 1/1 - 47.00
Двокреветна соба са доручком 2/2 - 87.00
Двокреветна соба 2-1 за једнократну употребу са доручком - 55,00 €
Стан 3/1 са доручком - 123,00
Туристичка такса - 1.01

Све цене су у еврима.

Booking room:
Prvo proverite dali je soba slobodna!
Dolazak:
Odlazak:

Lokacija na mapi
Youtube video / oglas